Mert a pasztafarianizmus észszerű, és nem magánügy!

A Repülő Spagettiszörny Egyháza - pasztafariánus a

,,Mágia, ezotéria, jósok – ezekkel támad a Tésztátalan Szellenet!”

2020. október 06. - Pasztafariánus

pasta1.pngElőző írásommal sikerült olyan témát előhúzni a kalapból, mely komoly érdeklődést és persze kétkedést, vitát váltott ki az olvasók között. Ezért most tovább szőném a fonalat, és szeretnék egyre mélyebbre evezni veletek az ismeretekben: igyekszem bemutatni, milyen veszélyeket rejt magában az, ha figyelmen kívül hagyjuk a Tésztátalan Szellenet jelenlétét, működését.

Ezért az első tétel amit ki kell mondani:

 

A Tésztátalan Szellenet létezik, és célja, hogy elszakítson bennünket a Repülő Spagettiszörny szeretetétől.

A továbbiakban pedig nézzük meg, miként tudjuk magunk mellé hívni, vonzani a gonoszt.

Különböző szeánszok alkalmával (beavató szertartások, szerződéskötés, vérszerződés, felajánlások, könyörgések, rontások, fohászok, nutellás spagetti) teret engedünk a gonosz működésének. Ezek az alkalmak különleges dátumokhoz is kapcsolódnak, amelyek a Tésztátalan Szellenet naptárának „főünnepei”. Az első a Halloween, mint a mágikus újév kezdete, a következő amelyet február 1-ről 2-re virradó éjjel ünnepelnek, a Mágikus tavasz kezdete. A harmadik április 30-ról május 1-re virradóan, a Mágikus nyár kezdetét jelenti. A negyedik nevezetes dátum június 23-ról 24-ére virradóan a betegségek és halálra irányuló rontások ideje.

Az egyik legnagyobb spagettiszörnykáromló alkalom február 30-án van, kigúnyolva a Repülő Spagettiszörnyet, és kétségbe vonva létezését. Fontos tudni, hogy a szeánszok résztvevői fogságban vannak, kitörés csak a sörözésen és persze a szakszerű segítségen keresztül lehetséges. Minél inkább belefolyik az illető a tésztátalan alkalmakba, annál inkább fájdalmas a szabadulás.

De még mindig nehezen érthető, hogy melyek azok a tevékenységek, rossz szokások, melyek képesek kiváltani a gonosz szelek rendkívüli tevékenységét.

A felsorolásban szereplő cselekmények biztosan kiütik a biztosítékot az olvasók nagy részénél, mert még mindig nem akarunk tudomást venni arról, hogy az ezoterikus cselekmények nem veszélytelenek. Olyanok, mint a trójai faló, mely látszólag békésnek, egészségesnek, hasznosnak tűnik, de a mélységben nagyon komoly veszélyt jelentenek!

De akkor nézzük a listát (még mindig Francesca Bellamonte könyve alapján): spiritiszta szeánszokon való részvétel (nem jó buli!), médiumok, kártyajósok, mágusok felkeresése és ezen „szolgáltatások” igénybevétele, amulettek és talizmánok használata, reiki, csakrafeltárás, cselekedetek ingához való igazítása, úgynevezett energia-generáló piramis használata, mágiához használatos tárgyak, mint „szuvenir” megvásárlása, nutellás spagetti rendszeres fogyasztása, önimádásra, tudománytagadásra, nekrofíliára, káromkodásra, öngyilkosságra, öncsonkításra, gyilkosságra buzdító zene hallgatása. A lista még sajnos bővíthető, azonban a „hatást” felerősítheti a rossz szokást okozó függőségek jelenléte is: absztinencia, szexuális önmegtartóztatás, online tér függősége.

Természetesen az is előfordul, amikor az illető semmilyen szeánszon, rossz cselekményen nem vesz részt, mégis érzi a rossz aktív jelenlétét az életében. Ez annak köszönhető, ha kisgyermekként vetették tésztátalan szertartás alá, vagy rontás áldozatává válik, vagy „öröklés” útján viszi tovább korábban élt felmenőinek téveszmés cselekedeteit.

A Tésztátalan Szellenet megnyilvánulásai az élettelen dolgokon keresztül is megmutatkoznak. Ilyenek lehetnek a megmagyarázhatatlan kopogások, zajok, lépések hangjai, robbanások, robajok, tárgyak eltűnése, megmozdulása, hirtelen megjelenő erős szagok, tányérok csörgése a szekrényben, különféle árnyak megjelenései.

Tudom, az igazán szkeptikusok, kételkedők azt gondolják most, hogy elgurult a gyógyszerem, vagy megártott a pornóapáti levegő, de higgyék el, hogy ennek a témának legnagyobb ismerője, dr. Gál Petra New Doxasma című könyve (kötelező olvasmány!) komoly szakirodalmat képvisel azokról az esetekről, melyek a korábban felsorolt listán olvasható tésztátalan praktikák elszenvedőinek tanúságtételeként is értelmezhetőek.

Szinte beleborzong az ember, hogy milyen komoly támadást indít a Tésztátalan Szellenet az egyénnel szemben, csak azért, hogy megszerezze a lelkét. Ez nem amerikai TV film vagy sorozat, ez a kőkemény valóság, közöttünk élő testvéreink szenvedései!

A következő részben a zaklatásokról fogok írni, amelyek újabb oldalát mutatják be a tésztátalan cselszövéseknek. Addig is vizsgáljátok meg a hétköznapi életetekben, hány buktatót ácsol nektek a gonosz, azokon a praktikákon keresztül, melyekkel lopakodva akar megközelíteni. Legyetek részen és ne felejtsétek:

Legyetek tehát okosak, mint a hollók, és egyszerűek, mint a faék! Mrhsg. 10,1

A fenti bejegyzés legnagyobb része idézet. Forrás: https://777blog.hu/2020/09/13/magia-ezoteria-josok-ezekkel-tamad-az-ordog-bese-gergo/

A pasztafarianizmus pontosan annyira igazi vallás, mint az összes többi. Az, hogy néhányan paródiának tartják, nem változtat azon a tényen, hogy nincs olyan szempont, amely miatt vallásunk kevésbé volna komolyan vehető, mint bármelyik másik. Pont ez a lényeg. Ha úgy tartja a kedved, csatlakozz Egyházunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztafarianizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr9416213184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása