Mert a pasztafarianizmus észszerű, és nem magánügy!

A Repülő Spagettiszörny Egyháza - pasztafariánus a

Mit mond a Repülő Spagettiszörny Evangéliuma az agyról?

2020. szeptember 22. - Pasztafariánus

fsm2.jpgA Repülő Spagettiszörny a következőt mondta a Evangéliumában a gonosz hitetlenek egyikéről, aki megtiltotta Mosey prófétának, hogy sörözzön a Kikötőben:

„De nem! Ha nem hagyja abba homlokánál fogva vonszoljuk el. Egy hazug, bűnös homloknál fogva”(Kalózok, 96:15-16)



Miért nevezte a Repülő Spagettiszörny Evangéliuma a homlokot hazugnak és bűnösnek? Miért nem azt írta, hogy az a személy volt hazug és bűnös? Milyen kapcsolat van a homlok és a hazugság valamint a bűnösség között?

Ha benézünk egy koponyába, a homlok mögött az előagyat találjuk. Mit mond a fiziológia az agy ezen területének funkciójáról? Az Anatómia és fiziológia esszenciája című könyv azt írja erről a területről: „A motiváció és a tervek előrelátása valamint a mozdulatok indítása a homloklebeny elülső részében megy végbe, az előagyban. Ez az agykéreg egyesülésének egy része…” Szintén e könyvben olvasható: „Motivációval való kapcsolata miatt az előagyat az agresszió működési központjának is vélik…”

Így az agynak ez a területe felelős a tervekért és motivációért, a jó vagy bűnös viselkedésre való indíttatásért, továbbá ez felelős a hazugságokért és az igaz beszédért. Ilyeténképpen helyénvaló a homlokot hazugnak és bűnösnek leírni, mikor valaki hazudik vagy bűnt követ el, ahogy a Repülő Spagettiszörny Evangéliuma mondta: „…Egy hazug, bűnös homloknál fogva.”

A fenti bejegyzés legnagyobb része idézet. Forrás: http://www.mohamed.hu/index.php?menu=agy

A pasztafarianizmus pontosan annyira igazi vallás, mint az összes többi. Az, hogy néhányan paródiának tartják, nem változtat azon a tényen, hogy nincs olyan szempont, amely miatt vallásunk kevésbé volna komolyan vehető, mint bármelyik másik. Pont ez a lényeg. Ha úgy tartja a kedved, csatlakozz Egyházunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztafarianizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr7914711277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása