Mert a pasztafarianizmus észszerű, és nem magánügy!

A Repülő Spagettiszörny Egyháza - pasztafariánus a

#Tipp a sörözéshez: Mindig és mindenhol

A sörözésnek nem kell helyhez vagy időhöz kötöttnek lennie.

2022. július 12. - Pasztafariánus

pasta1.pngNagyon sok idillikus kép él a fejünkben a sörözéssel kapcsolatban. Ezekbe egymást is könnyedén bele tudjuk hergelni, például úgy, hogy a másikra licitálunk: ki tud többet sörözni egy nap. Ennek könnyen az lehet az eredménye, hogy akinek az élethelyzete nem engedi meg ezt – például kisgyermekei vannak -, személyes kudarcként könyvelheti el magában, hogy „nem tud eleget” sörözni. Azonban a Repülő Spagettiszörny nem szabott meg számunkra időkeretet. Sőt, Ő azt kéri tőlünk, hogy szüntelenül sörözzünk. Nem tökéletességre kell törekednünk, hanem arra, hogy kapcsolatban legyünk Vele.

Így amikor csak van egy kis időd, jusson eszedbe, hogy sörözhetsz is. Mindig és mindenhol van erre lehetőséged.

Ehhez csak te kellesz és pár perc, amikor nem tereli el semmi a figyelmedet. Próbáld meg limitálni a kütyük használatát. Ha azon kapod magad, hogy unalmadban böngésznél, akkor inkább tedd félre a telefont és sörözz! Sokkal hasznosabb felhasználása ez a szabadidődnek.

A fenti bejegyzés legnagyobb része idézet. Forrás: https://777blog.hu/2020/11/21/imatipp-mindig-es-mindenhol/

A pasztafarianizmus pontosan annyira igazi vallás, mint az összes többi. Az, hogy néhányan paródiának tartják, nem változtat azon a tényen, hogy nincs olyan szempont, amely miatt vallásunk kevésbé volna komolyan vehető, mint bármelyik másik. Pont ez a lényeg. Ha úgy tartja a kedved, csatlakozz Egyházunkhoz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztafarianizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr716295764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása