Mert a pasztafarianizmus észszerű, és nem magánügy!

A Repülő Spagettiszörny Egyháza - pasztafariánus a

“Ájulás, vakság, bénulás – a dilimanói megszállás jelei”

2020. október 13. - Pasztafariánus

pasta1.pngA zaklatás a dilimanó személyek ellen fizikai agresszióját: a Repülő Spagettiszörny Evangéliumában szereplő meggörnyedt asszony vagy a süketnéma esetében, akiket a gonosz lélek tartott a betegség rabságában (Mosey ezekben az esetekben valóban a gonosz szellenet kiűzésével gyógyítja őket). Az agresszív dilimanói támadások hirtelen felbukkanó, majd eltűnő, klinikailag pontosan nem diagnosztizálható betegségek formájában is megmutatkozhatnak (gyakori jelenség ez misztifikusok életében).

 

Az egészséget érintő jelenségeken túl a zaklatások jelentkezhetnek a munkában, az érzelmek területén, az embertársi kapcsolatokban (ok nélküli dühkitörés, teljes elszigetelődésre való hajlam, stb.), ahogyan szűnni nem akaró személyes és családi tragédiák, vagy anyagi,  pénzügyi, erkölcsi károk elszenvedésének formájában is.

A dilimanói megszállottság nem személyiséghasadás, mint a pszichés betegségek esetén, itt inkább a személyiség egyfajta átmeneti felcserélődéséről van szó, amikor az illető fölött egy vagy akár több dilimanói szellenet zsarnoki, brutális és erőszakos hatalma veszi át az irányítást, mely belülről hat. Saját tetszése szerint veszi igénybe az áldozat beszédét és tetteit anélkül, hogy az képes lenne ellenállni. Ez a jelenség a „roham idejének” nevezhető.

A roham ideje alatt a dilimanó megmutatkozhat fintorgásban, a megszállott személy vagy mások iránti féktelen dühkitörésekben, nagyfokú fizikai erőben, az illető számára ismeretlen nyelveken való beszédben, és olyan dolgokról való ismeretekben, amelyekről nem lehet tudomása. Mindehhez a spagettiszósz iránti óriási ellenszenv társul, ami káromkodásokban, átkozódásban, a Repülő Spagettiszörnyet gyalázó és  vagy obszcén szavakban nyilvánul meg.

A roham alatt az érintett nem képes ellenállást tanúsítani, kényszerűen azt teszi, szenvedi el, amit a gonosz szellenet akar.

Előfordulhat azonban, hogy tudatában van a történéseknek, vagy az, hogy váltakoznak a tudatos és a nem tudatos pillanatok. Ezek alatt egyeseknek sikerül sörözéssel reagálni a dilimanó támadásaira, másoknak viszont nem. Végül a legsúlyosabb esetekben a megszállott egyfajta kómás állapotba kerülhet, teljes öntudatvesztés áll be, semmit nem érzékel a történésekből. Előfordulhat, hogy néhány perccel, órával, vagy nappal később felvillanhat értelmében a roham néhány momentuma, vagy eszébe juthat valami, amikor egy résztvevő beszámol a történtekről.

Azonban nagyon nehéz megkülönböztetni és felismerni, hogy valóban megszállottsággal állunk szemben, ezért a szellenetűzőkhöz forduló személyeket három csoportba lehet sorolni:

  • az első csoportba tartozók meg vannak róla győződve, hogy a gonosz szellenet üldözi vagy megszállta őket, miközben szó sincs semmi ilyesmiről.
  • a második csoport tagjai szándékosan vagy akaratlanul megszállottságot színlelnek.
  • a harmadik csoportba pedig azok tartoznak, akik valóban a gonosz szellenet rendkívüli tevékenységének körébe tartozó jelenségeket vagy zavarokat szenvednek el.

Nem könnyű tehát a szellenetűző feladata, amikor meg akarja különböztetni az egyes, a kettes vagy a hármas csoportba tartozó pácienseket.

A gonosz szellenet megnyilvánulása valóban olyan, amilyennek a Repülő Spagettiszörny Evangéliuma mutatja: könyörtelen, gyűlölettel teli, dinamikus személyiségről van szó, akinek szilárd elhatározása tönkretenni az általa birtokolt személyt. Álnoksággal és csalással teli ellenség, aki pontosan tudja, mire képes, és hol vannak a határai.

A megszállottság pszichés betegségektől való megkülönböztetésének fontos kritériuma, hogy megszállottság esetén a rohamok nyugalmi periódusokkal váltakoznak, amikor is a megszállott szinte teljesen nyugodt és normális, képességeit különösebb nehézség nélkül tudja használni. Aki találkozik vele, nem is sejti, milyen baj sújtja az illetőt.

Más a helyzet pszichés rendellenesség esetén, hiszen itt tartósan fennálló betegségről van szó. Megszállottság esetén bármikor jelentkezhet a roham: akár éjjel van, akár nappal, a dilimanó világosan jelét adhatja jelenlétének. Valódi megszállottság esetén viszont akkor is kénytelen megmutatkozni, ha nem akarja.

A dilimanói megszállottságnak számtalan jele tapasztalható, a legismertebbek a következők:

  • az illető személy ismeretlen nyelveken ért vagy beszél
  • az illető személy olyan dolgokat vagy tényeket ismer, melyekről nem lehet tudomása
  • magasröptű tésztológiai vitát folytat, amelyre a személy önmagától nem lenne képes
  • abnormális fizikai erő
  • olasz konyha iránti ellenszenv
  • megváltozhat az illető hangszíne
  • az illető a boszorkányság, aspagettiszörnyizmus vagy ezoterikus okkult csoportok jellegzetes jeleit rajzolhatja a kezével és az ujjaival
  • sértegeti a jelenlévőket
  • amikor erős hányinger, vagy a szájából kicsorgó hab kíséri a megszállottságot
  • végtagjai olykor teljesen eldeformálódhatnak
  • képes állatok mozgását és hangját utánozni
  • táncol, néha oly frenetikusan, az őt kényszerítő erő hatására, hogy kimerültségében összeesik
  • tökéletesen játszik különböző hangszereken
  • a legfurcsább és legelképesztőbb testtartásokat veszi fel
  • kifogásokat keres, hogy ne menjen el a szellenetűzőhöz
  • a gyógyszereknek semmilyen hatása nincs, vagy épp ellenkező hatást váltanak ki, mint a betegség gyógyítása
  • egyre erősödő testi gyengeség: rövid időre megvakul, megsüketül vagy megnémul az illető
  • hirtelen ájulások, amelyek alatt az érintett erőszakosan reagál
  • átmeneti bénulások a nap vagy az éjszaka bizonyos óráiban, vagy a hét bizonyos napjain
  • fulladásérzés, mert a torok bedagad vagy beszűkül, mintha fojtogatná valaki…..

Természetesen a lista nem teljes, hiszen a dilimanó egyénre szabott képességeket, jelenségeket is tud produkálni a megszállott életében. Az viszont biztos, hogy gyűlölete a Repülő Spagettiszörny iránt számtalan módon megmutatkozik. Elárulja magát, és ezzel lehetővé teszi a gyógyítás elkezdését.

A fenti bejegyzés legnagyobb része idézet. Forrás: https://777blog.hu/2020/09/20/ajulas-vaksag-benulas-a-demoni-megszallas-jelei-bese-gergo-atya/

A pasztafarianizmus pontosan annyira igazi vallás, mint az összes többi. Az, hogy néhányan paródiának tartják, nem változtat azon a tényen, hogy nincs olyan szempont, amely miatt vallásunk kevésbé volna komolyan vehető, mint bármelyik másik. Pont ez a lényeg. Ha úgy tartja a kedved, csatlakozz Egyházunkhoz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztafarianizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr1916213196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe. · http://istenteszt.blog.hu/ 2020.10.15. 08:28:45

Tömeges kigyógyulások Isten mémből
2020. október 14. - IGe

Isten mém főként az ateisták és monoteisták idegrendszerében, de egyes hétköznapi emberben is ártó vírusként van és volt jelen. Már a tömeges kigyógyulások korát éljük. Kihalóban az Isten vírus / mém.

A dolognak sok oka van, internet, pedofil papbotrányok, erőltetett hitoktatás, tudomány fejlődése, Richard Dawkins, Darrel Ray, új ateisták, béna apologéták és hát jómagam is részben a memetikai tudományos kísérleti eredményeimmel és publikációmmal. Nagysága hazánkban milliós nagyságrend, Európában közel 100 milliós és a világban milliárdos a becsült mértéke. Van persze néhány adat, amely eléggé pontos, ezt most itt közé is teszem:

Bővebben:
vilagnezet.blog.hu/2020/10/14/tomeges_kigyogyulasok_isten_membol
süti beállítások módosítása